mandag den 14. maj 2012

Dag 12

Dag 12- Et billede af noget du elsker.
Bøger, bøger og atter bøger. Mine yndlingsserie er The Mortal Instruments af Cassandra Clare. Jeg ELSKER dem! Jeg har allerede læst serien to gange, og den bliver bare ved med at være fantastisk. Det er en serie,som alle burde læse. Cassandra Clare har også skrevet serien The Inferneal Devices og Thae Dark Artifices. Jeg har dog ikke læst den sidste serie, da den ikke er udkommet på dansk endnu. I The Mortal Instruments/Dødens instrumenter er City of Bones/Dæmonernes by, City of Ashes/ Den Tavse by, City of Glass/ Englens by, City of Fallen Angels/De faldne engles by og City of Lost Souls udkommet. Den sidste er dog ikke udkommet på dansk endnu.

Referat (bagside tekst..):
I en verden, der på overfladen ligner vores, men som under overfladen gemmer på dæmoner, varulve og vampyrer, har en gruppe skyggejægere svoret at bekæmpe det onde...
På et diskotek i New York overværer 15-årige Clary et mord, men hun opdager, at den myrdede, så vel som morderne, er usynlige for alle andre end hende selv. I løbet af det næste hæsblæsende døgn forsvinder Clarys mor sporløst, og hun selv bliver opsøgt af og må kæmpe mod en grusom og rasende dæmon.
Skuggejægeren Jace trækker hende med ind i sin mystiske underverden, hvor Clary må forsøge at finde ud af, hvorfor dæmonerne er ude efter hende, og hvorfor hun er en af de få, som kan se verden, som den virkelige er.

Den lyder måske lidt plat og nederen, men den er så fantastisk. Twilight og The Hunger Games er intet i forhold til The Mortal Instruments.

Xoxo
Emma

Ingen kommentarer:

Send en kommentar